Ons recept
voor 2018
in 10 stappen

2018 krijgt een ‘de luxe’ editie van ‘Pizzaiolo van het jaar’.

Onze wedstrijd bestaat namelijk 10 jaar en dat is een fantastische gelegenheid om met een hele reeks vernieuwingen uit te pakken die van ‘Pizzaiolo van het jaar 2018’ en de edities die erop volgen een sprankelend succes zullen maken.

1

Schrijf je in

Je schrijft je – uiterlijk 1/11/2017 – in op www.pizzaiolovanhetjaar.be, je voegt er je gegevens toe evenals een originele foto van jezelf, in je professionele habitat.

2

Doe mee aan de spaaractie

Iedere deelnemer krijgt waardevolle spaarpunten bij elke aankoop van Mozzarella Pizzaiolo van Kaasbrik. Verzamel alle punten, stuur ze terug voor 15 december 2017 en krijg mooie incentives.

3

Voer promotie & ronsel stemmen

Met de vernieuwde formule krijg je nog meer reclame en dus meer ambassadeurs voor je eigen pizzazaak. Klanten en supporters kunnen voor je stemmen via sms en je mee helpen promoten op Facebook. Per provincie blijven de 3 pizzaiolo’s met het hoogste aantal stemmen over. 33 kandidaten gaan naar de volgende ronde.

4

Imponeer de jury

De 33 kandidaat-laureaten worden door een professionele jury bezocht en beoordeeld. Imponeer de jury tijdens hun bezoek met jouw Pizza van de Chef en de klassieke Pizza Margherita. Zo komen we tot 11 provinciale laureaten.

5

Loop in de kijker

Onze partner Foodprint1718 zorgt voor coverage in het wereldje van professionals en besteedt nog meer pagina’s aan de provinciale laureaten en aan de nationale laureaat ‘Pizzaiolo van het jaar 2018’.

6

Gebruik alle mogelijkheden

De criteria waarop pizzaiolo’s door de jury worden beoordeeld voor de deelname aan het nationale treffen, zijn verbreed. Naast smaak, de korst en de creativiteit wordt nu ook rekening gehouden met de klantbeleving, het interieur en de sfeer en met het enthousiasme en de toegankelijkheid van de pizzaiolo. De jury zal daar extra op letten.

7

Gebruik dus Mozzarella Pizzaiolo

Een goed recept valt of staat met de juiste ingrediënten. Kies voor de lekkere, verse Mozzarella Pizzaiolo van Kaasbrik die de andere ingrediënten nog meer tot hun recht doet komen. Je pizza smaakt beter én je verzamelt spaarpunten.

8

Demonstreer je bakkunst

De 11 provinciale laureaten die door de jury werden weerhouden, sturen hun recept van Pizza van de Chef op in de aanloop naar de finale. Ze komen vervolgens samen voor een echte pizza bakwedstrijd op 29 januari 2018 waar elke pizzaiolo zijn ding kan doen. Iedere pizzaiolo krijgt ruimschoots de kans om zijn eigen aanpak te tonen.

 

9

Prijk op de kalender

De provinciale laureaten worden vereeuwigd – althans toch voor één jaar – op de kunstzinnige Pizzaiolo-kalender die vele muren zal sieren. De pizzaiolo die zich ‘Pizzaiolo van het jaar’ mag noemen, wordt het boegbeeld voor de campagne in 2019.

10

Neem dus deel en win altijd

Deelnemen is winnen. Doe je voordeel en verzamel al je spaarpunten.

Er is vanaf het begin van de wedstrijd echt genoeg lekkers voor iedereen: elke deelnemer krijgt voor de start van de provinciale stemrondes gratis eigen promomateriaal – gepersonaliseerde affiches, tafeldisplays – en sociale media boosting.

Doe je voordeel met de Spaaractie

De ‘Pizzaiolo van het jaar’ is gekoppeld aan een Spaaractie. Die actie maakt deelnemen extra aantrekkelijk.

Meer informatie

Timing

Stip volgende data aan

15/09

start van de inschrijvingen en verzending van de spaarpunten aan alle deelnemers

01/11

uiterste datum voor inschrijvingen

02/11

distributie persoonlijk promotiemateriaal deelnemers & start SMS voting om 3 kandidaat-laureaten per provincie aan te duiden

08/12

einde SMS voting; het deelnemersveld is herleid tot in totaal 33 provinciale kandidaat-laureaten

15/12

einde spaaractie, alle spaarpunten dienen bij Kaasbrik te zijn

15/01

bekendmaking van de 11 provinciale laureaten en perscommunicatie nadat 33 kandidaat-laureaten werden bezocht door een jury

29/01

pizza bakwedstrijd met de 11 provinciale laureaten om de Pizzaiolo van 2018 te selecteren

12/03

feestelijke bekendmaking van ‘Pizzaiolo van het jaar 2018’ bij presentatie Foodprint1718 in Flanders Expo in Gent

15/09

start campagne 2019 met de ‘Pizzaiolo van 2018’ als uithangbord